Dersut v gastronomii - káva znalců

12.02.2013 14:46

Produkce kávy Dersut, která již od roku 1949 hraje důležitou roli v historii typického italského espresa, je zaměřena především na odběratele v gastronomii.

Díky své velmi vysoké kvalitě a proslulosti je považována za kávu káv, která splňuje požadavky profesionálů i nejnáročnějších znalců prvotřídního espresa.


Co získáte S KÁVOU DERSUT?
 

  • Náskok nad vaší konkurencí v kvalitě podávané kávy.
  • Zvýšení prodeje a celkové ziskovosti teplých nápojů.
  • Nabídku vynikajících horkých čokolád a ostatních teplých nápojů.
  • Odbornou pomoc a konzultace při realizaci vašeho záměru.
  • Kvalitní ověřené kávovary a další potřebnou techniku pro váš provoz.
  • Neustálý přehled o nových trendech v přípravě teplých nápojů.
  • Proškolování personálu a jeho pravidelnou kontrolu.
  • Trvalou pomoc profesionálních techniků.
  • Přenesení problémů s přípravou teplých nápojů na dodavatele.
  • Stálou a bezproblémovou reklamní podporu.


Pro zákazníky v gastronomii je nastavena podpora zcela podle italského standardu. 

Kolekce šálků jsou navrženy s ohledem na možnost individuálního dotvoření atmosféry jednotlivých provozoven, i další stylový materiál pomáhá umocnit zážitek z šálku kávy.

Tradice přímého importu kvalitních káv z Latinské Ameriky začíná expertním výběrem nejlepších odrůd káv, kontrolou sběru a ošetření sklizené kávy. Tento proces pokračuje na nejmodernějších strojích při absolutním respektu nejstarších tradic pražení. Směsi nejvyšší kvality se praží výhradně v horkovzdušných pražičkách s výměníky vzduchu. 

DERSUT je jedna z mála pražíren, která používá elektronické polychromatické třídění praženého zrna. Oddělí se světlá zrna (příliš kyselá, nezralá zrna) a ty nejtmavší (připálená a příliš hořká). Díky tomuto inovativnímu postupu, se využijí pouze ty zrna, která dosáhla při optimálním pražení tu správnou barvu. Jejich zabarvení odpovídá označení „Mnichův hábit“, které čerpá svůj původ z barvy oděvu františkánských mnichů. Takto ošetřené směsi dosahují nejvyšší kvality.

Konečným výsledkem je vždy směs plné a čisté chuti schopná splnit očekávání i těch nejnáročnějších znalců dobrého espressa. Běžná negativa 100% arabik - slabá pěnivost, přílišná kyselost a nevýrazná chuť pro DERSUT neplatí.